Velkommen til Jean Claude Van Damme´s fanside.

Har du hørt om Blood sport? Kickboxer? Double Impact? TimeCop? Universal Soldier? The Quest? Lionheart? Hvis du har er du nok fan af jean claude van damme ligesom mig 🙂 Der er ingen tvivl om at han var stjernen i 80´erne.

Jean claude van damme er fra belgien og født 18 oktober 1960. Og han er kampsportsekspert, og også balletdanser, nok deraf han er så smidig med hans evige og altid gå i split. Van damme´s føde navn er “fødenavn Jean-Claude Camille François Van Varenberg”

Han er også kendt som  “The Muscles from Brussels”

Jean claude van damme fik sit gennembrud i filmen blood sport fra 1988 som handler om en legende indenfor bloodfight og underground fighting Mr. Frank Dux. Jean claude van damme spillede overfor den onde Chong Li (bolo yeung) og disse 2 var altafgørende for at filmen blev den kæmpe succes som den blev.

Efter Blood Sport indspillede Jean Claude Van Damme filmen Kickboxer, som handler om at Van damme´s bror er kickboxer og vinder alt i USA, de beslutter sig dermed for at tage til Thailand for at kæmpe imod verdens bedste, han møder den Thailandske mester Tong Po og det går ikke helt som planlagt, Jean claude van damme´s bror blir banket til ukendelighed og ender med at blive lam. Jean claude van damme ønsker at hævne sin bror og tager ud i thailands jungle for at blive trænet af en Mr. Xian som er den eneste der kan oplære jean claude van damme så han er klar til Tong po!!

Efter dette så vi selvfølgelig også jean claude van damme i den legendarisk film lionheart, her kæmper jean claude van damme i fremmedlegionen i Frankrig da hans bror i USA bliver dræbt under en narkohandel, dette skal selvfølgelig hævnes, og jean claude van damme flygter fra fremmed legionen for at tage til USA for at se sin bror, desværre dør broderen da jean claude van damme ankommer.

Jean claude van damme mangler penge og det samme gør hans svigerinde og lille datter, så Jean claude van damme kæmper på gaden for at vinde penge til ham og sin nye familie og deres fremtid, det er en “must see” movie 🙂

Herefter ser vi jean claude van damme i biofilmen Double Impact hvor jean claude van damme spiller 2 roller, nemlig tvillinge rollen, det er i øvrigt ret sejt at se ham i 2 roller på een gang 🙂

Ikke lang tid efter går rollen til Universal Soldier hvor jean claude van damme spiller overfor Dolph Lundgren fra sverige, de er blevet slået ihjel og nu er de udviklet til universal soldier så de kan bruges i kamp, men noget går galt med dolph lundgren og han bliver ond, jean claude van damme ender med at må skrue bissen på og kicke som ass for at vinde battlen.

Hard target står på programmet, hvor jean claude van damme spiller en boligløs eks soldat, som er virkelig god til kampsport, en kvinde leder efter sin far som er blevet dræbt under en leg for rige mennesker som betaler for at få lov til at slå et andet menneske ihjel, da datteren ik kan finde sin far, hyrer hun jean claude van damme til at hjælpe sig, og det er ikke småting de 2 finder ud af sammen, endnu en “must see movie”

Herefter er det nærmest ned af bakke for jean claude van damme, film rollerne er udeblevet og det er kun blevet til B-roller. Jean claude van damme sælger ikke så godt som han gjorde i 80´erne og 90´erne. Men en ting er sikkert, Jean claude van damme er tilbage for fuld skrue i filmen the expendables 2. jean claude van damme ønskede ikke at medvirke i den første film da han mente plottet var for dårligt, dette har han siden hen fortrudt da 1´eren var en KÆMPE succes med både sylvester stallone, dolph lundgren, arnold schwarzenegger, jet li, og mange flere af de gode gamle action skuespillere, udover entry fra jean claude van damme, så er chuck norris også på lønningslisten, og chuck norris er jo legendarisk actionhelt fra 70´erne og 80´erne. det kan KUN blive godt.

Følg endelig mere med på denne jean claude van damme fan side, siden er for alle os der elsker at se jean claude van damme udele trykspark og chestspark i fjæserne på alle skurkerne.

Jean claude van damme is tha man!! 🙂

Reklamer